1.ST ROUND LONG ISLAND RACE

Zlarin - Veli rat – Zlarin Preberi več... »»

NAJBOLJŠE ČARTER PONUDBE

Posredujemo Vam ponudbe najboljših in preverjenih čarter podjetij. pri nas dobite tudi 24/7 h podporo glede privezov, rezervacij, restavracij, sugestije in pomoč v primeru nevšečnosti! Preberi več... »»

LAST MINUTE

Oglejte si aktualno ponudbo - Last minute Preberi več... »»

 

Team building

 

Team building programi

 

»» Zloženka TIMSKI TRENING (uvod).pdf
»» Zloženka TIMSKI TRENING (vsebina).pdf
 
 
 
PREDGOVOR:Spoštovani,S pomočjo jader in vetra so nekoč odkrivali nove kontinente, prevažali pomembne substance za preživetje, združevali ljudi različnih kultur in običajev. Tudi danes je tako, čeprav so vsi kontinenti že zdavnaj odkriti nam jadranje, preživljanje aktivnega prostega časa v sožitju z naravo omogoča spoznavanje sebe in drugih na drugačen način. Preživeti nekaj dni skupaj s svojimi sodelavci na majhnem prostoru, se srečevati z različnimi takšnimi in drugačnimi težavami je posebno doživetje. Pri KON-TIKI-ju verjamemo, da je to eden od načinov kako priti do uspešnega poslovnega team-a. zato vam ponujamo različne variante tako imenovanega TEAM BUILDING-a.
 
TEAM BUILDING PROGRAMI:
  
1. ZLATI TEAM BUILDING
Program je sestavljen tako, da udeleženci zraven tega, da bivajo na plovilu, jadrajo in se aktivno udeležujejo vseh aktivnosti, preživljajo dve uri na dan s svetovno priznanim psihoterapevtom-psihiatrom, ki na svojevrsten način pospešuje medsebojno aktivnost team-a. Zato so potrebne tudi večje in kvalitetnejše jadrnice in temu primerna je tudi cena tega programa.
 
2. SREBRNI TEAM BUILDING
Program je sestavljen tako, da skipper, ki cel program tudi vodi usposobi posadko, ki je po nekaj dnevih sama sposobna obvladovati plovilo. Posadka se menjuje na vseh pozicijah in na ta način ugotavlja katera pozicija komu najbolje leži. Posadka je na koncu programa sposobna izpluti, določiti smer plobe, se znajti na pomorski karti ipd.
 
3. BRONASTI TEAM BUILDING
Pri tem programu gre za skupno preživljanje prostega časa sodelavcev. Po želji skupine se prilagajamo tudi tistim, ki so željni spoznavanja osnov navtike, kakor tudi tistim, ki bi se raje okopali v čudovitem zalivu s kristalno čisto vodo.
 
TERMINI:
Termini so večinoma odvisni od želje in možnosti stranke, glede na to, da je jadrnice mogoče najemati le ob sobotah prakticiramo z najemi SOB-TOR ali SRE-SOB. Najbolj aktualna letna časa za takšno dejavnost sta pomlad in jesen. Vsekakor pa smo se vedno pripravljeni prilagoditi željam stranke.
 
PLOVILA:
Na razpolago je več sto plovil različnih dimenzij in proizvajalcev. Načeloma izbiramo med novejšimi modeli, ki so bolj prostorne narave. Na vašo željo vam lahko ponudimo različne variante na različnih plovilih potem pa se odločite sami. Prakticiramo tudi s plovbo na katamaranih, ki je pri »ZLATEM TEAM BUILDING-u« pogoj.
 
PREHRANA:
Glede prehrane ponujamo več možnosti, največkrat se odločamo za možnost delne prehrane na plovilu in v restavracijah. Posadke si zajtrk in »lahko« kosilo pripravljajo na plovilu, medtem, ko večerjamo zunaj, to je v preverjenih restavracijah s kvalitetno dalmatinsko kuhinjo.

Kornati

DIGOR web&design Untitled Document
KON-TIKI SAILING