1.ST ROUND LONG ISLAND RACE

Zlarin - Veli rat – Zlarin Preberi več... »»

NAJBOLJŠE ČARTER PONUDBE

Posredujemo Vam ponudbe najboljših in preverjenih čarter podjetij. pri nas dobite tudi 24/7 h podporo glede privezov, rezervacij, restavracij, sugestije in pomoč v primeru nevšečnosti! Preberi več... »»

LAST MINUTE

Oglejte si aktualno ponudbo - Last minute Preberi več... »»

 

Šola jadranja

Šola Jadranja Kontiki

Kontikijeva jadralna šola:

V KONTIKIJEVI JADRALNI ŠOLI
IZVAJAMO NASLEDNJE PROGRAME:

• Začetni tečaj jadranja
• Nadaljevalni tečaj jadranja
• Regatni tečaj jadranja
• Off shore tečaj jadranja


ZAČETNI TEČAJ JADRANJA
je namenjen tečajnikom, ki se prvič srečujejo z jadrnico in si želijo spoznati pomorske veščine. Največkrat so to skupine do 5 oseb, ki se na jadrnici izmenjujeo pri vseh opravilih. Tečaji potekajo vsako pomlad, ko se prijavi zadostno število kandidatov. Tečaji se opravljajo v srednji Dalmaciji.

Trajanje tečaja 3-4 dni

Cena: od 200 eur.     »» Začetni tečaj  jadranja

NADALJEVALNI TEČAJ JADRANJA je namenjen jadralce, ki že imajo izpit za voditelja čolna in so že bili na začetniškem tečaju. To je tečaj, kjer tečajnike pripravljamo za samostojno plovbo, za sprejmanje samostojnih odločitev glede na vreme in okoliščine. Tečaj je prilagojen skupinam, ki ne presegajo števila petih jadralcev.

Trajanje tečaja 3-4 dni.

Cena od 280 eur.      »»  Nadaljevalni tečaj  jadranja

REGATNI TEČAJ ADRANJA  je namenjen jadralcem, ki že imajo osvojeno določeno jadralsko znanje, pa si še kljub temu ne upajo sami na regato. Tečaj poteka med regato v srednji Dalmaciji, katere se tečajniki udeležijo s priznanim skiperjem-inštruktorjem.

Trajanje tečaja: min 3 dni

Cena od: 280 eur.

OFF SHORE tečaji jadranja so namenjeni jadralcem, ki imajo že dovolj jadralskega znanja in bi se radi odpravili malo dlje. Te tečaje organiziramo izven sezone, praviloma na bolj oddaljene otoke ali pa cello preko Jadrana v Italijo in nazaj. Nočna navigacija, razporeditev straže, dežurstva, prehrana in organizacija posadke so predmeti , ki se na takšnem tečaju obravnavajo.

Trajanje tečaja: min 5 dni

Cena od 300 eur.

Vsi inštruktorji-predavatelji imajo licenco trener-učitelj jadranja!

 

DIGOR web&design Untitled Document
KON-TIKI SAILING